maanantai 19. maaliskuuta 2018

ULKOILUA

Viikonloppu tuli ja meni taas kerran. Kävin tosiaan lauantaina Tallinnassa vanhempieni kanssa, mutta mulla kävi kämmi. Muistin ottaa kameran mukaan, mutten sitten muistikorttia, joten kuvia sieltä mulla ei ole. Eipä se haittaa, ei käyty kuin satamassa olevissa kaupoissa ja sainpahan nyt keskittyä ainoastaan reissusta nauttimiseen! 

Sunnuntaina meillä oli ihan vain kotipäivä. Oltiin molemmat Milon kanssa niin väsyneitä kuluneesta viikosta ettei jaksettu kauheasti tehdä mitään. Mutta sen verta kuitenkin, että käytiin kissojen kanssa vähän ulkoilemassa meidän lähellä olevalla harjulla.



Ylemmässä kuvassa Luna yrittää päästä huivin alle lämpimään. Voi raasua, ei siellä silloin ollut kun maksimissaan -3 pakkasta.





Tytöt oli ihan ihmeissään lumesta ja kylmästä. Ollaan toki aikaisemminkin nyt talvella ulkona käyty tyttöjen kanssa, mutta joka kerta se on niin ihmeellistä. Luna (täysin harmaa turkki) ei kauheasti tykännyt ulkoilmasta. Maukui vaan ja viihtyi paremmin sylissä takin alla.
Lulu toisaalta (harmaata ja valkoista) tykkäsi aivan hirveästi käydä vähäsen haukkaamassa raitista ilmaa. Jopa käveli koko matkan takaisin kotiin! Ja nyt aina kun avaa ulko-oven, olisi tämä kisu valmiina lähtemään uudestaan ulos. Täytyykin käydä tällä viikolla heti uudestaan pienellä seikkailulla!


Ihanaa alkanutta viikkoa!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti