keskiviikko 22. elokuuta 2018

VAUVAMASUN KASVUA


Kuten voidaan jo näillä viikoilla kuvitella, on se masu kasvanut jo pallon muotoon! En osannut arvata, kuinka rakastan tätä masun kasvamista. Ensimmäistä kertaa jopa pidän siitä miltä näytän! Mutta onhan tää raskaus myös aiheuttanut mulle ei niin miellyttäviä hormoninäppyjä ympäri kroppaa, mutta ne on sentään vain näppyjä. Näissä kuvissa ollaan siis raskausviikolla 26 ja tänään pärähti käyntiin raskausviikko 27! Parin viikon päästä ollaan jo raskauden viimeisellä kolmanneksella. Nyt pikkuhiljaa alkaa tuntumaan siltä, että aika kuluu älyttömän nopeasti. Vastahan oli maaliskuu ja saatiin tietää tästä ihanasta pikkuherrasta, joka tällä hetkellä möyrii ja potkii masussa.





Ilman oireita ei olla tähän asti päästy. Nyt kun painolasti on siirtynyt selkeästi tuohon eteen, niin ne ihanat selkäkivut ja säryt ovat tulleet. Pitkään seisominen, samassa asennossa istuminen tai makoilu saa alaselän kipeäksi häntäluuta myöten.
Harjoitussupistuksia tulee myös todella usein. Ne ei kertaakaan ole olleet kipeitä, mutta inhottavia ja aina täytyy hieman pysähtyä ja odottaa, jotta tilanne menee ohi. Täytyy vain yrittää muistaa hellittää tahtia, jos alkaa tuntua pahalta.

Raskausarpia ei ole vielä ilmennyt mihinkään. Aloitin suurinpiirtein raskausviikolla 16 säännöllisen ihon öljyämisen Bio Oil:illa. Saa nähdä auttaako, mutta ei kyllä tule haittaamaan jos niitä raitoja jonnekkin sattuu tulemaan. Tämä pikkuinen kanssamatkustaja on tärkein!

IHANAA ALKANUTTA SYKSYÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti