maanantai 25. kesäkuuta 2018

MEIDÄN KESÄKUU

Hei vain! Ajattelin nyt pitkästä aikaa kirjoitella taas hieman enemmän kuulumisia. Tuntuu, että aika menee välillä kuin siivillä, kun taas toisaalta tuntuu, että aika olisi pysähtynyt. Nyt kun ajattelee, siitä on muutaman päivän päästä kuukausi, kun kerrottiin meidän suuri uutinen!

Kesäkuu meni suhteellisen leppoisasti. Aloitettiin kuukausi käymällä Linnanmäellä, vielä kun niissä laitteissa pystyin hieman käymään.  Saa nähdä miten tulee käymään, kun meillä olisi vielä Särkänniemeenkin rannekkeet, kuinka sielä pystyn käymään laitteissa! Mutta, eipä tuo haittaa, kiva päästä ensimmäistä kertaa käymään sielä ja se fiilishän sielä on varmasti se miellyttävin.

Tässä kuussa meitä molempia vaivasi paha kesäflunssa, joka ei ole vieläkään lähtenyt kummastakaan. En kyllä muista, koska olisin viimeksi ollut kesällä, tai oikeastaan muutenkaan näin pahassa flunssassa mitä nyt olin. Onneksi kuitenkin ollaan voiton puolella ja lepoa vaan töiden jälkeen niin eiköhän se siitä.

Vauvamaha on myös kasvanut aika reippaasti näinä muutamina viikkoina. En osannut arvata, että tää näin nopsaan kasvaa. Mutta en valita yhtään! Musta ja myös Milosta on ihanaa, että tää on alkanut näkyä. Tuntuu vaan kokoajan todellisemmalta ja todellisemmalta. Liikkeitä on alkanut nyt parin päivän aikana ilmestymään. Pienemmästä kuplinnasta isompiin potkuihin!

Ollaan tehty nyt jo myös muutamia hankintoja vauvalle. Pari vaatetta, sitteri, joka ei nyt varmasti olisi se tärkein, mutta tulipahan hyvä tarjous vastaan. Tilasin eilen meille pinnasängyn, jonka pitäisi heinäkuussa joskus sitten tulla. Tilasin myös jo aiemmin vauvalle puuhamaton, mutta se ei ole vielä kerennyt postiin asti tulemaan, ilmeisesti jotain ongelmia toimituksessa. Ja hei me vaihdettiin mulle uusi auto! Nyt tullaan koko perhe mahtumaan mukaan, kissoja unohtamatta! Samalla sai myös meidän vauva jo oman ensiautonsa! Voitin nimittäin Autotalo Lohjan järjestämän kisan! Ihan mahtavaa!

Viikon päästä mulla alkaa myös 2 viikon mittainen loma! Vaikka yksin joudun ne viettämään Milon ollessa töissä, tulen nauttimaan niistä, koska kasvava vauva masussa on alkanut viedä pikkuhiljaa tämän äidin voimavaroja ja päikkärit on tulleet tutuksi.

Ja tässä pari puhelinkuvaa, kun kameran kanssa ei nyt ole tullut räpsittyä oikeastaan yhtään. Hupsiis.





Ihanaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti