perjantai 16. maaliskuuta 2018

PERJANTAIN KUULUMISET

Se olisi taas perjantai. Viikko kului ihan silmissä, hyvä niin, koska mulla on viikonloppu vapaata töistä ja lähden huomenna vanhempieni kanssa käymään Tallinnassa. Siitä on ikuisuus, kun viimeksi heidän kanssaan kävin sielä ja tämä on ensimmäinen reissu tällä kokoonpanolla. Yleensä on ollut siis mukana vielä mun 2 veljeä. Matkalle tulee myös auto mukaan, joka helpottaa liikkumista ja voin laittaa mun ihanat nilkkurit! Odotan reissua innolla, koska siitä on vuosi kun viimeksi Tallinnassa kävin ja säätiedotuskin näyttää hyvältä. Kamera vaan tänään lataukseen illalla, jotta pääsee napsimaan kuvia!

Viikko kului siis töiden parissa. Päivät meni nopsaan ja kotiin tultua ei jaksanut enää nostaa räpyläänsä minkään asian tähden. Joten töiden jälkeen tuli parkkeerattua takalisto sohvalle ja netflix ruudulle ja sieltä sitten Modern family tulille. Varmaan alkaa pikkuhiljaa tuohon sohvalle muokkautua mun istumisesta jonkinlainen kuoppa, kun istun aina siinä tietyssä kohtaa, jopa monta tuntia päivässäkin haha!



Voin muuten suositella näitä Knorr Snack pot aterioita! Aivan supernopea ja helppo tehdä ja varsinkin tämä bolognese maistuu aivan sairaan hyvälle. Näitä meillä on aina pari jemmassa. Nämä soveltuu hyvin töihin evääksi tai vaikka ihan kotonakin nopeaksi välipalaksi!




Käytiin tuossa vähän aika sitten vielä iltapala ostoksilla. Pikkaisen ranskiksia, nakkeja ja nugetteja. Kunnon mässäämistä. Sitten vielä jonkin ajan päästä suihkuun ja sieltä sitten sohvalle katsomaan Marvelin Spiderman Homecoming, kun se ihan vahingossa tarttui Milon käteen kaupassa. Kaiken kaikkiaan leppoisa ilta tulossa.


Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti